Fredagsbuketten på Karin-dagen

Hej du fina och hej fredag! Jag skriver detta inlägg visserligen sent på torsdagkvällen, men jag tror att det sannolikt är fredag när du läser det. Här bjuder jag på en fin fredagsbukett som jag plockade ihop idag och jag tycker att det lämpar sig extra bra med en fredagsbukett idag då jag och alla andra som heter Karin har namnsdag. Grattis till oss!

Fredagsbuketten

Jag plockade några av blommorna på min löprunda imorse. Hittade blåklockor och röllika i dikesgrenen och kunde inte låta bli att plocka dem. Sedan fortsatte jag att plocka blommor i trädgården senare på dagen. Och resultatet ser du här, i den fina kannan från min mormors servis.

Att välja ut de finaste blommorna från trädgården och samla i en bukett på detta vis ger mig så mycket glädje. Jag ska bestämt börja med att alltid ha en fredagsbukett inne på bordet!

Jag flyttade dock ut buketten till växthuset igår under dagen. Ville att vi skulle få njuta av den där ute i trädgården.

Nu säger jag grattis till alla som heter Karin! Själv ska jag fira dagen genom att ge mig ut i skärgården med familjen. Känns som en riktigt bra grej på en namnsdag!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.