Dessa ljuvliga, ljumma sommarkvällar

Igår kväll, när middagen var avklarad och strax innan barnen skulle gå och lägga sig, gick jag ut för en egen promenad i sommarkvällen. Dessa ljuvliga, ljumma sommarkvällar, som jag inte kan få nog av och som ger mig så mycket glädje – rakt in i själen.

För mig kan det vara lätt att ha fokus på sådant som ska göras inomhus, så pass att jag ibland kan glömma bort att gå ut och njuta av det fina vi har. Jag har liksom inte alltid ro till att njuta av det. Men jag har lovat mig själv att släppa på måsten och i stunder när utomhus är som ljuvligast gå ut och njuta ändå.

Så gjorde jag igår kväll och den där ensamma promenaden i den ljumna sommarkvällen var precis vad jag behövde. Så skön, så stärkande och så välgörande.

Ljuvliga ljumma sommarkvällar

En annan fin sommarkväll var den jag och familjen hade en kväll för dryga veckan sedan. Vi tog Mustangen till den båtklubb som ligger någon mil från vårt hus. Vi promenerade längs med båthamnen och köpte glass på båtbryggan. Solen sken och det var en riktigt varm kväll för att vara slutet av maj. En sådan kväll måste man liksom vara ute och njuta!

Ljuvliga ljumma sommarkvällar

När kvällssolen skiner som den gjorde den kvällen finns det inte mycket att klaga på.

Ljuvliga ljumma sommarkvällar

Ljuvliga ljumma sommarkvällar

Och barn som får äta glass och oftast de gladaste av barnen.

Det är här och nu vi har dessa sommarkvällar och det ska vi passa på att njuta av. Jag hoppas att även du gör det!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.