Yoga i naturen är receptet för mycket

Äntligen börjat det snart bli så pass varmt på morgnarna att jag kan göra min yoga ute i trädgården. Inte riktigt än, men snart!

Som jag ser fram emot att rulla ut yogamattan vid skogskanten av vår trädgård för att spendera en stund på den i morgonsolen. Att träna eller yoga i naturen ger ännu fler hälsofördelar än att göra det inomhus. Här berättar jag mer om det.

Yoga i naturen

När jag tänker på det förstår jag varför yoga utomhus är extra bra för hälsan. Att få andas frisk luft, höra fågelkvitter och känna solens strålar mot ansiktet samtidigt som jag sträcker ut och rör på kroppen är en så harmonisk och fin upplevelse.

Bevisligen och enligt forskning för träning i naturen detta:

🍀 Motverkar högt blodtryck och depression

🍀 Höjer humöret

🍀 Förbättrar minnet

🍀 Motverkar stress

🍀 Höjer immunförsvaret

Vem vill inte träna utomhus liksom?!

>>> Läs också detta inlägg om att yoga i skogen. <<<

Karin - yoga i trädgården
Karin - yoga i trädgården
Karin - yoga i trädgården
Karin - yoga i trädgården
Karin - yoga i trädgården

Fakta i detta inlägg är hämtad från Aktivtraning.se.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.