Några saker om mig som du kanske inte visste

Några av er har ju hängt här på bloggen riktigt länge och har nog ganska bra koll på mig. Andra av er är nyare här. Oavsett så tänker jag att detta inlägg kan vara kul för de flesta av er att läsa. Här delar jag nämligen med mig av några saker om mig som du kanske inte visste. Häng med!

Några saker om mig:

✨Jag älskar godis, speciellt choklad och lakrits. Och jag äter ganska mycket av det!

✨Jag har nära till gråt, men också nära till skratt.

✨Jag har en rynkig magvolang och celluliter på rumpan. Just nu är magen snarare som en stor boll förstås. 

✨Jag älskar mitt jobb. På riktigt! Och jag älskar att jag vid sidan om det får inspirera till hälsa och träning.

✨Det är inte alltid jag är sugen på att träna, men jag gör det ändå. Det är som att borsta tänderna för mig.

✨Jag tänker en hel del på döden och blir ofta ledsen av de tankarna. Hänger nog ihop med att jag saknar min mamma, som tyvärr dog alldeles för tidigt.

✨Jag hade gärna velat att sommaren varade längre i vårt land. Men jag uppskattar ändå varje årstid och njuter av den tid vi har just nu fullt ut.


Igår när jag gick en promenadrunda på min lunch blev jag så uppfylld av solen, snön och kylan. Jag skrev ju visserligen i den sista punkten ovan att jag älskar sommaren och gärna vill att den årstiden ska vara längre i vårt land. Men när det är så krispigt och magiskt vintervackert som det är nu blir jag alldeles varm inuti. Som sagt, jag ser det fina i varje årstid och njuter av den fullt ut.

Det var några rader om mig. Just nu när det är onsdag morgon är jag på väg in till jobbet för en heldag med ledningsgruppen. Ska bli kul att sätta tänderna i vår plan för 2023!

Njut av din dag vad du än tar dig för!

Jag har skrivit liknande inlägg förr:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.