Veckans Bästa från Åre vecka 3 2023 ♥

Denna vecka 3 har varit en annorlunda vecka. Detta eftersom vi har unnat oss en veckas semester och spenderat den i Åre. Finns mycket fint att säga om denna vecka och här kommer några rader om det.

Veckans bästa från vår Årevecka

Veckans vackraste

Vi har njutit av vackra fjällupplevelser hela veckan, men vackrast var ändå den morgonpromenad jag gick igår uppför berget i Åre Björnen. Solen var på väg upp och färgade himlen i vackra nyanser.

Veckans träning

Förutom slalomåkning de flesta av dagarna den här veckan har jag fått till två styrkepass i lägenheten samt långa promenader varje dag. Vi bor mitt på berget i Björnen så vart man än går är det backigt. Har blivit bra backträning för mig med andra ord!

Veckans mysigaste

Att få spendera en hel vecka med familjen är så lyxigt och mysigt. Det har varit mysigt att åka skidor med dem, men också väldigt mysigt att krypa upp i soffan på kvällen med dem för att kura framför en brasa och en film.

Stunder av ensamhet i liften

Veckans mest boostande

Att åka lift i ensamhet är boostande. Läs om hur jag njuter av dessa stunder i ensamhet här.

Veckans godaste

En av veckans luncher åt vi på Broken i Åre. Jag valde en Vego Taco med falafel som var galet god.

Veckans mest inspirerande

Jag har uppskattat min ensamma promenader upp- och nedför berget. Då har jag antingen lyssnat på en inspirerande podd eller njutit av tystnaden. Självklart har jag fått massor av inspiration av den galet vackra omgivningen.

Slalom som gravid

Veckans mest lästa inlägg

På grund av semester har jag skrivit färre inlägg än vanligt denna vecka. Men det av de få jag har skrivit som flest av er har läst är det om att åka slalom som gravid.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Det jag skrev när vi precis hade kommit fram till Åre:

❄️Äntligen framme i Åre! ❄️

Efter många snöiga mil on the road är vi äntligen framme i vårt andra hem. Som vi ska njuta av fjälluft, snö och långa dagar utomhus nu! ❄️⛷️❤️

Har du någon plats som du kallar för ditt andra hem?

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i veckan som kommer

Nu är det söndag och vi sitter i bilen på väg hem. Sista natten spenderade vi på det mysiga hotellet Aina i Sundsvall. Jag ser fram emot att komma hem och packa upp allt. Veckan som kommer blir fylld med jobb, vardagsrutiner, träning och en kär person som fyller år mot slutet av veckan. Det ser jag fram emot!

Njut av din vecka!!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.