Veckans Bästa från vecka 10 2023 ♥

Det är mars och full vinter utanför. Under veckan har vi fått massor av snö och det är rejält kyligt. Visst är det vackert med all snö, men jag ser ändå fram emot vår med barmark och fågelkvitter. Tror bestämt att vi kommer få det snart och tills dess får jag suga ut det sista av vintern.

Här kommer denna veckans bästa.

Veckans bästa från vecka 10 2023

Rutiner att hålla fast vid - promenad i skogen i morgonsol

Veckans vackraste

Just nu njuter vi av vacker vit snö och frostiga, soliga dagar. Men mars kan vara magiskt och vackert på andra sätt också. Bilderna kommer från mars ett annat år och här är mitt inlägg om magiska mars.

Gravidyoga med Karin Axelsson

Veckans träning

Sedan slutet av förra veckan har jag varit rejält förkyld och på grund av det har jag inte kunnat träna någonting alls denna vecka. Men jag har bloggat om gravidyoga och ser fram emot att snart kunna köra det och annan träning igen.

Veckans mysigaste

Mästarnas Mästare har börjat igen och barnen och jag ser det tillsammans. Vi har också kollat på de säsongsavsnitt som finns av Bäst i Test. Så mysigt att kolla på program ihop som alla gillar!

Veckans mest boostande

Det är såklart att jag börjar bli mycket bättre i min förkylning. Jag har energi på ett helt annat sätt nu och orkar göra lite mer än att bara jobba.

Fisksoppa med aioli - recept

Veckans godaste

Det måste ju bli det magiskt goda receptet jag delade igår på min fisksoppa med aioli. Mums mums alltså!

Veckans mest inspirerande

Hade ett inspirerande möte igår med ett gäng människor som jag kommer bilda en grupp med. Vi kommer stötta och inspirera varandra inom ett visst område, som vi alla är aktiva i. Så kul och inspirerande!

Gravid förkyld

Veckans mest lästa inlägg

Det jag skrev om gravid förkyld och tips på hur man lindrar förkylningen har lästs av flest av er.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Den Reel jag lade upp om när jag uppnådde mitt chinsmål:

Jag hade bestämt mig för att klara fem strikta chins på raken 💪💪💪💪💪

Jag älskar att utmana mig själv genom att sätta upp mål. Den här sommaren hade jag bestämt mig för att klara fem strikta chins på raken innan semestern var slut. Innan hade jag aldrig klarat fler än två eller tre.

Vad gjorde jag❓
Jo, jag tränade på chins och andra övningar för att stärka upp rygg och axlar flera dagar i veckan.

Hur gick det❓
På söndagen, på den sista dagen av semestern, lyckades jag med att göra fem strikta chins på raken. Snacka om stolt och nöjd jag var! 5️⃣‼️💪🎉

Senare den hösten fick jag till och med till sex chins på raken.

Vad är mitt budskap med detta?
➡️ Jo, sätt upp mål, ha rätt mindset, kämpa för dem, ta ett steg i taget och du kommer att lyckas. 🎯⭐️🚀

Brukar du sätta upp mål för dig själv?

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Jag och dottern ska på genrepet av Melodifestivalfinalen ikväll. Det ska bli kul, framför allt för att hon har sett fram emot det så mycket.

I övrigt blir helgen lugn. Ska vila mycket så att jag blir av med det sista av förkylningen.

Njut av ditt veckoslut, fina du!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.