Läsvärt i november

Vi befinner oss i mörkaste november. Just denna novemberdag har visserligen börjat ljust hos oss. När jag körde barnen till skolan möttes vi av en magisk soluppgång och nyss på min förmiddagspromenad var det krispigt och soligt. Men vi vet ju att många av novembers timmar är mörka och då kan vi behöva lite pepp. Jag har därför satt ihop detta inlägg med läsvärt i november. Låt dig inspireras till att göra din november till ljus, härlig och fin!

Läsvärt i november – mina tips

karin-traningsmotivation-tips-1

Ett av mina bästa novembertips är att passa på att träna eller röra på sig utomhus mitt på dagen när det är ljust. Vi behöver maxa det lilla dagsljus vi kan få under denna årstid för ljuset är viktigt för vår hälsa. I detta inlägg har jag listat mina tio bästa tips för att hitta träningsmotivation. In och läs och låt dig inspireras!

Ett annat läsvärt inlägg är det om att välja tystnaden. Det är så mycket brus runt omkring oss hela tiden att vi behöver aktivt välja tystnaden ibland. Hoppas att de tipsen kan hjälpa dig till en mer fridfull november.

magisk november

I början av denna månad skrev jag inlägget om att göra november glittrande och magisk. Om du missade det tycker jag att du ska gå in och läsa inlägget. Det krävs inga stora saker för att åstadkomma magi och harmoni. Det är med de små medvetna handlingarna och med rätt mindset som vi kan få till det där ljuvliga vardagsglittret.

Kallbad november

I helgen planerar jag att ta ett kallbad. För ett kallbad i november piggar verkligen upp! Om du inte har fastnat för att bada kallt ännu tycker jag att du ska testa det denna månad. Läs här om ett av mina kallbad i november ett tidigare år.

En summering på vad vi kan göra för att njuta och ha det bra i november:

  • Var utomhus mycket när det är ljust.
  • Träna gärna utomhus, men om det inte går så fungerar träning inomhus också bra.
  • Ta många promenader.
  • Njut av varma koppar med te och tända ljus.
  • Passa på att baka något gott.
  • Ge dig själv tysta stunder.
  • Yoga framför en brasa.
  • Bada kallt och lyxa till det med ett bastubad efteråt om du har möjlighet.
  • Tjuvstarta med gott adventsfika.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.