Varma äppelbitar

Tidigare under en period brukade jag äta varmt äpple med kanel var och varannan dag. Och jag tipsade då också om det ganska ofta på bloggen. Nu har jag upptäckt en ny variant av varmt äpple och det är varma äppelbitar.

Detta kan man äta till frukost tillsammans med till exempel smörgås eller gröt, till mellanmål eller kvällsmål eller varför inte som en efterrätt.

Gör så här:
Skär ett äpple i mindre bitar. Pudra över kanel och kokos alternativt kanel och vaniljpulver. Kör i micron på full effekt i ca 2 minuter. Ta ut och garnera med en klick kesella och/eller keso. Om du vill bli ordentligt mätt tar du med fördel mycket kesella eller keso.

Helt underbart gott och går inte att tröttna på!

9 Kommentarer
  1. Ja har ätit mycket varma äppelbitar, men aldrig testat kokos eller vaniljpulver. Och sen har ja alltid gjort dom i stekpannan.. de låter ju ”lite” smidigare att göra dom i micron:)Va ett tag sen ja åt de, men nu fick ja ny inspiration, tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.