Jag var lite sötsugen nu ikväll. Kan det bero på att jag har triggad igång sockerbegäret efter godisätandet i påsk tro? I vilket fall tänkte jag inte tillåta mig att äta godis på en tisdag så jag funderade ut ett nyttigt sätt att äta något sött på. Det fick bli ett sött äpple som kom till min räddning. På nolltid lyckades jag trolla fram en god och nyttig efterrätt.
Varmt kaneläpple med keso
1 portion
1 äpple
kanel
3-4 msk minikeso
Skala äpplet och ta ur kärnhuset. Pudra äpplet med kanel. Ställ in i micron och kör på full effekt i 1-2 minuter. Klicka på minikeso och njut!
Se till att testa detta. Jag kan nästan garantera att ni kommer gilla det!
Verkligen supergod och nyttig efterrätt! Jag älskar att göra ugnsäpplen med kanel och äta med just keso, vaniljyoughurt eller en klick vaniljkesella. Har aldrig provat att värma äpplet i micron, men det ska jag prova ngn gång. Låter ju smidigt värre 🙂
Ja att värma äpplet blev liksom pricken över I:et. Jag skulle kunna äta detta varje dag! Så gott var det!
Tack för tipset! Jag är allergisk mot äpplen men kan äta varma äpplen…perfekt kvällsmål framför TV..ska testa ikväll!/Jossebosse
Åh, det verkar gott! Tack för tipset.
Mmmm.. måste jag testa som älskar både äpplen & kanel! 🙂