Någon gång efter lunch igår förstod jag att jag inte var helt frisk. Jag frös och huttrade konstant och kände mig allmänt håglös. När jag kom hem efter jobbet visade det sig att jag hade 39 i feber så jag spenderade kvällen mestadels i soffan med en varm filt. Hade svårt för att lägga mig tidigt eftersom den spännande fotbollsmatchen pågick och den ville jag inte missa. Men lite missade jag i alla fall då jag nickade till i soffan.
Vaknade ofta i natt av att jag svettades eller frös, men på morgonen kändes det bättre och idag har jag kunnat jobba. Har hållt mig hemma dock för att inte smitta någon. Var lite segt under förmiddagen, men nu känns det mycket bättre och jag har en känsla av att detta blev en kortvarig sjukdom. Skönt i sådant fall!
När jag är lite krasslig är jag inte så sugen på att laga mat så till lunch idag blev det snarare frukostmat. Hade ätit gröt till frukost så det blev lite variation i alla fall med kvarg, yoghurt, frukt, jordnötssmör och müsli till lunchen.
Nu håller jag tummarna för att febern har gett med sig helt så att jag kan känna mig helt återställd snart!

Karinaxelsson.se
Krya på dig fina du!
Tack! Jag mår redan mycket bättre! 🙂
Hoppas du kryar på dig snabbt! ”Lunchen” såg i alla fall god ut 🙂
Tack, mår redan bättre och ”lunchen” var god fastän man inte har så mycket smak när man är sjuk.
Jag har precis hittat till din fina sida och försöker lära mig allt om kost o träning!! Tyckte din frukost/lunch tallrik såg spännande ut, men… Kan du förklara fördelarna med det som finns på tallriken. Vad de är bra för… Kommer följa denna sida med spänning :)/Emma
Kul att du har hittat hit!Det jag har på tallriken:Kvarg och naturell yoghurt: protein, kalcium utan att innehålla socker, som tex fruktyoghurtar ofta görFrukt som banan och vindruvor: vitaminer och antioxidanterJordnötssmör: hälsosamt fettMüsli av fiberrik sort: långsamma kolhydrater som ger bra mättnadKokt ägg: för extra protein