Torsdag = pannkaksdag

Idag är det torsdag och då ska man ju äta pannkakor. Jag brukar normalt sett inte tänka så, men det slog mig när jag planerade dagens middag; kesopannkaka (min pannkaksfavorit och den sorts pannkaka jag gör oftast), att det ju passande nog är torsdag idag.

Ikväll valde jag att lyxa till det ordentligt och åt kesopannkakan med vispad grädde (!) och dessutom hallon. Mums! Mycket gott!

Annars finns det många andra goda tillbehör till pannkakor, tycker jag. Som till exempel fruktsallad och keso, jordgubbar och lättkesella eller att steka dem med äpple och kanel och äta dem med en klick keso till. Det är gott att äta en hel morot eller rivna morötter till pannkakan för extra vitaminer.

Här hittar ni fler tips på nyttiga tillbehör att äta till pannkakan!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.