Cykeltur

När vi gick upp i morse hade jag inte bestämt om jag skulle sätta på mig vanliga kläder eller träningskläder inför den cykeltur som vi skulle göra efter frukost. Jag och Lillkillen skulle cykla och hälsa på mormor och dit är det ungefär nio kilometer. När jag cyklar med honom där bak brukar jag inte hålla en så hög hastighet, men jag brukar ändå komma upp i lite flås och det blir ganska tungt i uppförsbackarna så jag tänkte att det var bäst att ta på sig träningskläder ändå.

Med träningskläder och regnkläder på gav vi oss iväg då regnet hängde i luften. Och det var bra. För jag blev lite svettig av cykelturen och när vi cyklade tillbaka hem kom regnet. Skönt att en vanlig transportsträcka ändå kan kännas som träning, om än ganska lätt sådan. Och att cykla i regn med rätt kläder är ju bara härligt!

Härligt svettig i håret efter cyklingen och hjälmen.

Vad har vi mer gjort idag då? Jo, ätit lunch hemma. Det blev sådant som vi hade färdigt i kylen tillsammans med knäckebröd med smsör och ost. Bekvämt och gott!

Och på eftermiddagen fick vi fikagäst och då åt vi av de nyttiga chokladbollar och chokladpraliner som jag gjorde efter lunchen. Riktigt goda, enligt mig. Imorgon kommer recept på dem upp på bloggen.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.