Dygnet som går för snabbt

Karin

När vi hade ett barn märkte jag av att tiden var knapp många gånger och det var ibland svårt att hinna med allt man ville. Men med två barn är det ännu mer tydligt. Jag är mån om att få lägga tid på mina egna intressen, men det är trots allt barnen och familjen som går först så ofta får jag vara väldigt flexibel med när jag ska kunna göra mitt egna. Jag ser till att få göra det, men det kan ibland bli på konstiga tider.

Som den här MammaMage-appen jag kör. Det är övningar som bara tar max tio minuter per gång att göra. Ändå fick jag inte till att göra detta pass i ett sträck idag. Några minuter av passet gjorde jag i trädgården på eftermiddagen. När Lilltjejen behövde mig fick jag avbryta och därefter gick allt i ett med middag, iväg för att hälsa på mormor, sedan läggning av Storpojk, vikning av tvätt osv. Så först vid 23 på kvällen avslutade jag magträningspasset.

Det är tur att jag får ganska mycket vardagsmotion för det blir inte några långa, renodlade träningspass speciellt ofta just nu. Det finns så mycket annat som behöver göras och dygnet räcker inte riktigt till. Smart är då att passa på att promenera så mycket som möjligt och gå dit man ska. Som när vi skulle till frisören med Wilmer idag och gick dit istället för att ta bilen.

Idag har jag hunnit med det jag hade tänkt hinna och det gör jag de flesta dagar. Men vissa saker får jag göra väldigt sent och vissa mindre viktiga saker får jag prioritera bort. Inget konstigt med det!

lax med pesto (3)

Den middag vi åt idag gick snabbt att få på bordet. Perfekt när vissa i familjen gillar snabbmat som korv och makaroner och jag kunde festa loss på den lax vi hade kvar från en tidigare måltid. Har ni förresten testat pesto på lax? Så gott! Godast är att ha på pesto på laxfilén innan man ställer in den i ugnen, men det fungerar också att göra som jag gjorde idag; ha på peston efter att laxen är färdiglagad. Bra med snabblagade middagar som gör att man kanske hinner med det där träningspasset man hade tänkt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.