Daily Sports Exercise höstkollektion

daily sports exercise (1)

Det har varit förkylt hemma hos oss i helgen. Jag själv kände mig som sämst igår då jag snörvlade en hel del samt hade lite känning i halsen. Det blev en lugn dag och i morse vaknade jag mycket piggare. Skönt! Wilmer var också pigg nog för att gå till förskolan så det blev en skön promenad dit i morse. Men jag nöjer mig med mina promenader till och från förskolan idag som motion. Dumt att träna för hårt för tidigt.

På mig hade jag i alla fall träningskläder. Jag skrev om det redan i våras; att Daily Sports skulle släppa träningskollektion till hösten. Och nu finns kläderna till försäljning! Några plagg från höstens kollektion var vad jag hade på mig på morgonens promenad.

 

Färgerna går mest svart, rosa och turkost. För mig fick det bli svart och rosa denna morgon.

daily sports exercise (8)

Träningsjackan Paloma Cardign var skön att ha på sig då det var lite kyligt i morse. Den är ganska varm och passar därför bra så här års. Jag har den i färgen svart, men den finns också i vitt och gult. Jag gillar att den har fickor eftersom det då är enkelt att ha med sig sin mobil och lyssna på musik under promenaden eller joggingturen.

daily sports exercise (10)

Tightsen Extreme Crop gillar jag mest för det snygga korset bak i rumpan. Men de har i övrigt en skön passform och smiter åt bra runt midjan och rumpan.

daily sports exercise (5)

Under jackan hade jag träningslinnet Extreme Tank, också den med snyggt kors framtill. Matchar alltså snyggt med tightsen jag hade på mig.

daily sports exercise (15)

Något som också finns hos Daily Sports är träningsaccessoarer som hårband, svettband, handskar och strumpor. Jag gillar att sätta upp håret så att inget hår kommer i ansiktet när jag tränar. Med detta hårband får jag allt hår på plats. Det går att vända åt två håll så jag kan välja vilken färg jag vill ha på hårbandet. Och så matchar det ju snyggt till de kläder jag hade på mig!

daily sports exercise text

Här är några andra plagg som finns i Daily Sports Exercise kollektion för hösten:

Håll lite utkik för inom kort kommer jag tävla ut några linnen från deras kollektion till er läsare!

4 Comments
  1. Åh vilka fina kläder! Jag undrar om det finns någon ficka på tightsen? Jag gillar om det finns det så man kan ha telefonen med musik på plats och inte slängande i någon ficka då man springer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.