Mjuk och fin löpning med nya ASICS GEL-Nimbus 23 Women

Inlägget är sponsrat av Runningshop.se

Att sticka ut på en löptur är alltid lika härligt och ännu härligare blir den när vädret är fint och löparskorna är bra. Med mina nya ASICS GEL-Nimbus 23 fick jag till en extra härlig runda häromdagen. Jag sprang i vårens alla ljuvliga dofter och njöt av de vackra vitsipporna samt den mjuka och sköna känslan i springstegen.

Nya löparskor är ju magiskt i sig och dessa från ASICS visade sig dessutom passa mina fötter ypperligt. I ett sponsrat inlägg av Runingshop.se berättar jag här om den fantastiska springrundan och om dessa löparskor.

ASICS GEL-Nimbus 23 Women

ASICS GEL-Nimbus 23 Women - test av löparsko

Denna löparrunda gjorde jag strax innan sommarvärmen slog till. Det var istället friskt och blåsigt, men efter att jag hade sprungit en kort bit hade jag fått upp värmen.

ASICS GEL-Nimbus 23 Women - test av löparsko

ASICS GEL-Nimbus 23 är en neutral sko för damer. Den passar både för korta och långa sträckor. De specialdesignade spetshålen hjälper övre delen till en naturlig rörelse av foten och den töjbara mittfotpanelen kramar foten för bättre flexibilitet. För mig passar dessa skor som handen i handsken och jag ser fram emot många sköna och mjuka rundor med dem!

ASICS GEL-Nimbus 23 Women - test av löparsko
ASICS GEL-Nimbus 23 Women - test av löparsko

Fakta om skon:

  • Neutral löparsko
  • GEL ™ -teknologi på fram- och bakfoten
  • FLYTEFOAM ™ Driv teknik i mellansulan
  • ORTHOLITE ™ X-55 innersula
  • Könsspecifikt TRUSSTIC ™ -system
  • Drop: 10 mm
  • Vikt: 309 gram

Här på Runningshop.se kan du hitta dessa löparskor. Utöver dessa skor från ASICS finns där ett enormt utbud av löparskor. Jag skulle tro att det finns något för alla där.

Vitsippor i maj
Vitsippor i maj

Att springa i ett hav av vitsippor är för övrigt bland det bästa jag vet. Jag försöker njuta maximalt nu nr vi har denna vackra tid hos oss!

Ser fram emot många, sköna rundor i dessa grymma löparskor framöver!

Inlägget är sponsrat av Runningshop.se

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.