Solhälsningar

Solhälsningar ute (14)

Tänk, efter flera mulna och mörka dagar har vi äntligen fått se solen idag. Under min promenad till och från förskolan i morse hade jag solsken som sällskap hela tiden. Och som jag njöt av det! Att det där underbara skenet kan påverka och pigga upp så mycket. Det är fantastiskt egentligen!

Solhälsningar ute (1)

Solhälsningar ute (3)

Solhälsningar ute (44)

Så jag gick där och log för mig själv och hälsade glatt på solen. Hade det inte varit för att gatorna är fulla av is nu hade jag förlagt dagens träning utomhus och sprungit intervaller i backe. Men jag valde att gå in istället och köra intervaller på spinningcykeln. Jag satt inte där så länge, men lagom länge för att orka pressa mig någorlunda hårt i en träningsform, som jag egentligen inte gillar så mycket.

Solhälsningar yoga (10

Efter spinningpasset fortsatte jag att hälsa på solen genom många solhälsningar. Tränade ett pass yoga så länge som Smilla var nöjd där intill mig på golvet. Sol inne, sol ute!

Solhälsningar yoga collage

Dagens träningsoutfit kommer från Daily Sports Exercise.

När solen skiner in genom fönstren ser man ju hur pass dammigt det är så jag rev av ett pass med dammsugaren också. Brydde mig inte att duscha och byta om innan dess utan dammsög huset i träningskläderna. Då gjorde det inget att jag fick böja mig djupt för att komma åt under möblerna eller att jag blev lite svettig av det.

Solhälsningar yoga (7)Solhälsningar yoga (9)

En fin dag med mycket sol alltså. Men allra mest sol får jag från min familj. Gillar budskapet vi har ovanför soffan på övervåningen.

2 Comments
  1. Fick också se en skymt av solen idag. Underbart. Men attans vad kallt det är, gissa att snön kommer hit också när som helst.

    SV: Nej tyvärr har ingen aning om var toppen kommer från. Men håller med om att den är snygg. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.