Skönt och bra i duschen

Workout shampoo mm (3)

För oss som tränar mycket krävs det en hel del duschar och hårtvättar. Jag brukar i och för sig försöka hålla mig till att tvätta håret var tredje dag och ser till att inte träna de allra svettigaste passen de dagar jag inte ska tvätta håret. Men visst händer det att jag tvättar håret oftare än så.

Viktigt att tänka på när man duschar och tvättar sig ofta är ju att använda skonsamma produkter, som inte torkar ut eller sliter på håret eller huden. Jag har fått hem att testa några produkter, som ska vara just skonsamma och välgörande.

Isabella Löwengrip har ju många järn i elden och nu har hon även en egen serie med shampoo och balsam. Workout heter den och är skapad för att kunna användas varje dag. Den är skonsam, återfuktande och ger håret en fin glans. Jag kan skriva under på att håret känns mjukt och välmående efter en schamponering med detta shampoo.

Workout shampoo mm (5)

Biofood är ett företag som jag gillar skarpt då deras vision är att bidra till att människor och jorden mår bra. De jobbar bara med ekologiska, naturliga och hållbara produkter. Förutom inom kost jobbar de också med hudvårdsprodukter. Igår duschade jag med duschcrémen från Faith in Nature – en härligt doftande sådan. Just doften tycker jag är viktigast när det kommer till duschcrémer. Den här doftar hallon och tranbär.

Kolla förresten gärna in Biofood för att bli inspirerad av härliga recept. Vad sägs till exempel om raw mango- och jordgubbstårta?!!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.