Dagens outfit

Igår var jag klädd i träningskläder i stort sett hela dagen. Idag var det tvärtom; jag har gått runt i ”vanliga” kläder hela dagen, men ändå tränat. När bebis vaknade tidigare än hon behövde tog jag chansen till att träna lite yoga innan brorsan skulle väckas. Någon dusch hade jag inte tid med då på morgonen så jag yogade i mina vanliga kläder och skippade duschen. Så svettig blev jag ändå inte av den yoga jag fick till medan Smilla kravlade runt mig under tiden.

Egentligen var det inte bara ”vanliga” kläder jag hade mig. Den svarta kortärmade toppen är en träningstopp från Casall och under den hade jag en sporttopp från Stay In Place. Men tillsammans med leopardtightsen tycker jag att outfiten ser ut att vara en ”vanlig” sådan.

Dagens outfit (13)

Dagens outfit (14)

När vi sedan gick till förskolan och jag därefter åkte med bebis till en kompis i Uppsala hade jag bara på mig en svart kofta och sneakers till det andra. Bekväm och soft outfit som fungerade både till yoga och kompishäng.

På eftermiddagen när vi var i trädgården var dessa kläder också lämpliga för att springa ikapp med Wilmer i, rensa ogräs och äta mellis på altanen. För att sedan verkligen förtjäna en dusch och ta till vara på att jag faktiskt hade träningstopp på mig gjorde jag tjugo burpees innan vi gick in.

Dagens outfit (7)

Dagens outfit (8)

I trädgården händer det mycket. Vi har snart blommande syrener för första året och både jordgubbs- och smultronplantorna blommar för fullt!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.