Mina favvobyxor

Visst har vi alla ett eller några plagg i vår garderob som vi gillar lite extra mycket och helst av allt skulle ha på oss så gott som varje dag? Både när det gäller vanliga kläder och träningskläder har jag mina favoriter. Just bland träningsbyxorna är det särkilt ett par som sticker ut som de jag gillar allra bäst. Nog för att allehanda Shape-tights är bra, men de här säckiga knälånga brallorna från NIKE är ändå de allra finaste och skönaste jag har.

Träningsbyxor Nike 2

Jag kan liksom inte tröttna på dessa svart- och vitrandiga härligheter. Älskar kvalitén i tyget, älskar passformen, älskar färgerna och formen. Och jag älskar att det går att träna så gott som allt i dem. Bäst passar de till styrketräning och yoga, men fungerar också bra till löpning och promenader.

Träningsbyxa NIke favorit

Träningsbyxa favorit NIKE

Det som är ytterligare ett plus är att de fungerar utmärkt som mysbyxor. Idag har jag haft dem hela kvällen här hemma och det trots att jag tränade med dem i morse. Men med ett par så sköna och softa byxor är det värt det!

IMG_0144

Träningspasset i morse var för övrigt kort och naggande gott. Snabba set för bröst, axlar och baksida armar satt där de skulle. Kanske kan jag tacka favvobyxorna för det?!

Har du också något favorit träningsplagg som du helst av allt vill träna (och mysa) i hela tiden?

2 Comments
  1. Åh, de där såg verkligen sköna ut! Jag är mer en tights-människa och hoppar gärna i ett par direkt på helgmorgonen för att vara beredd på träning när som helst. Om det inte blir någon träning har jag i alla fall gått bekvämt klädd hela dagen och fått en sportig look på hundpromenaden. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.