Sojabönpasta från Nutri Nick

Jag älskar att det nu för tiden finns ett sådant bra utbud på olika sorters pasta.Det går att hitta något för alla slags smaker och oavsett om man är allergisk eller inte. Jag kan tycka att vanlig vit pasta är riktigt gott, men varierar det gärna med fullkornspasta, bönpasta eller strimlor av zucchini. Igår lagade jag till en middag med sojabönspasta från Nutri Nick.

Nutri Nick soy beans spaghetti

Sojabönpastan från Nutri Nick finns som vit och svart spagetti samt vit och grön fettuccini. De är tillverkade av ekologiska sojabönor och vatten och är alltså både veganska och glutenfria.

Nutri Nick pasta
Nutri Nick pasta 4

Jag lagade en sås på kyckling, aubergine och lök och serverade till vit sojabönsspagetti. Just den här sojabönspastan tycker jag är riktigt god och får högsta betyg av mig. Om du vill passa på att köpa den till ett bra pris säljs den i 2-pack till rabatterat pris här (affiliatelänk).

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.