Julkrans, julblommor och adventsfika

Älskar december. Denna mysiga månad fylld med förberedelser inför jul. Att tända upp med adventsljusstakar och stjärnor i fönstren, att göra julgodis, att fundera kring julklappar och vilken julmat vi ska laga – allt det är så oerhört härligt. Jag passar på att frossa i jul så mycket jag kan denna månad.

I helgen gick vi ut en sväng i skogen för att plocka granris, blåbärsris och kottar. När vi hade hittat tillräckligt mycket gick vi in och band en julkrans till dörren av det hela.

julkrans

julkrans

Jag gillar att använda naturliga material till julpysslet. Det känns mer traditionellt och gammaldags. Och fint!

Vår julkrans pryder nu ytterdörren och passar bra ihop med den fina kreationen med belysning i eldkorgen, som står på farstukvisten.

amaryllis

amaryllis

amaryllis
Jag brukar köpa amaryllis och hyacinter i slutet av november så att de blommar fint lagom till advent. I helgen såg vår amaryllis ut så här och den är fortfarande lika fin.

hyacint

hyacint julgrupp

Av två av hyacinterna gjorde jag en liten julgrupp i helgen. Det var bra att vi plockade ganska mycket granris och blåbärsris i skogen så att det räckte även till detta!

adventsfika

När det är advent hör det till att fika adventsfika med julkakor. Det hann vi såklart med i söndags också. Älskar att tända adventsljuset, fika gott och bara mysa!

Idag är det torsdag och jag ser fram emot Ernst Jul på TV ikväll. Det är också julmys på hög nivå!

Everyday stories julkalender

boob_gym_bag

På tal om jul är det dags också för dagens Everyday Stories-lucka. Kanske är du gravid, har en liten bebis hemma eller känner någon som är i den fasen av livet? Då tycker jag du ska ta chansen att vinna en sport-BH för amning!

Boobs Fast Food sport-bh har alla de egenskaper du önskar hos en sport-bh plus att du med en enkel knapptryckning kommer åt att amma. Med andra ord den perfekta julklappen till dig själv eller en vän vare sig hon gillar gym, yoga eller barnvagnspromenader. Besök Boobs webshop och använd koden SPORTBHTILLJUL i kassan så får du 20% rabatt på BH:n. Erbjudandet gäller till och med 18 december och då hinner paketet fram innan julafton.

Och inte nog med detta. Du har chansen att vinna en sport-bh till dig eller någon du gillar. Gör så här för att vara med och tävla:

1) Följ @boobdesign på instagram

2) Svara på frågan: I vilket land tillverkas Boobs Fast Food sport-bh?

Tävlingen avslutas 15 december. Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar om dagens lucka!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.