Living Proof – Everyday Stories lucka 4

Att träna med en fin och praktisk frisyr är viktigt för mig. Aldrig att jag tränar med utsläppt. Då är håret bara i vägen. Jag vill få bort allt hår från ansiktet och inte behöva tänka på det alls. Flätor, knutar, tofsar, hårband. Det mesta fungerar.

frisyr Karin

När jag sedan har tränat klart vill jag ta hand om mitt hår på ett bra sätt så att det håller sin lyster och glans. Då är det viktigt med bra hårvårdsprodukter. Det är precis vad ni kan vinna i dagens lucka från Everyday Stories!

Everyday stories julkalender

Julkalender Living proof

I dagens lucka finns möjligheten att vinna ett hårvårdskit från Living Proof som innehåller schampoo, balsam, inpackning och stylingkräm. För att vara med och tävla så vill vi att du berättar om ditt bästa hårvårdstips! Sista dag att tävla är den 16 december.

Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar om dagens lucka!

Pssst. Senare idag lägger jag ut en lucka ur min egna julkalender också!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.