En morgonpromenad i vår huvudstad

Promenad Stockholm

Jag är så tacksam över att få bo nära vår huvudstad och att jag jobbar inne i centrala Stockholm så att jag dagligen får en dos av den fina staden. I morse passade jag på att gå en omväg till kontoret för att jag skulle få njuta av en promenad i Stockholm.

Promenad Stockholm

Stockholm visade sig från en av sina bästa sidor med sol som glittrade i vattnet medan den sakta steg allt högre på himmelen.

Jag gick via Gamla Stan till Skeppskajen, bort mot Kastellholmen och sedan vidare till Nybrokajen och Östermalm.

Promenad Stockholm
Promenad Stockholm

Att hinna stanna upp mitt i morgonrusningen, när de flesta andra skyndar till sina jobb, är härligt. Jag hade gott om tid på mig och hann ta in allt det fina jag såg. Vi borde göra det oftare. Istället för att stressa vägen fram borde vi stanna upp och titta lite extra på det som händer runt omkring oss. Det är då vi kan upptäcka solens strålar och fåglarnas lek i vattnet.

Promenad Stockholm

När jag kom till Nybrokajen stannade jag till lite extra. Där var det extra fint med solglittret och båtarna som åkte fram och tillbaka. Med den här vackra utsikten framför mina ögon åt jag min frukost i morse.

Promenad Stockholm

Promenad Stockholm

En morgonpromenad i Stockholm när solen skiner och dagen precis har börjat kan vara en av de bästa sakerna i livet.

6 Comments
  1. Älskar Stockholm, är så vackert. Vi brukar åka upp varje år under våren. Min man brukar vara där på mässa genom sitt arbete. Nästa helg åker vi dock till Göteborg och även det är en vacker och härlig stad. Fina bilder.
    Ha en fin dag, Carolina

Leave a Reply

Your email address will not be published.