Fredagsfin

Fredag och jag har passat på att göra mig extra fredagsfin. Det var verkligen på tiden att jag besökte en frisör för det var alldeles för länge sedan sist. Och den frisör som jag var hos idag på eftermiddagen var tydlig med att påpeka hur slitet och skadat mitt hår var. Hon klippte topparna och fräschade till det så att jag nu har en lite finare frisyr.

Fredagsfin Karin Kenzai

Så pass fint är håret nu att jag kan ha det utsläppt. Det har jag inte velat ha på ganska länge utan jag har mest gått runt med tofsar och knutar, som i morse när jag tränade ett pass på gymmet.

Fredagsfin Keratin

Det jag nu måste bli bättre på är att ta hand om mitt hår genom att ge det en oljedroppe per dag och hårinpackning minst en gång i veckan. Jag köpte med mig produkter med keratin från frisören för nu ska jag minsann vårda mitt hår och låta det bli friskt och starkt.

Känns bra att inleda helgen med fint hår. Hoppas du också har en fin fredag!

2 Comments
  1. Hej jag blev glad , när jag såg att det finns kvar på marknad denna produkter.

    Kan du skriva var jag kan köpa de?

    vad det kostar schampo och Keratin Restructuring mask
    mvh Luiza

    1. Hej Luiza, jag skrev detta inlägg för ca fyra år sedan och vet därför inte om produkterna finns kvar på marknaden. Jag köpte dem hos frisören den gången så kolla hos en frisör. Minns ej vad de kostade. Lycka till!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.