Krossa höstens alla förkylningar

partner-promotion

I samarbete med Coldzyme

Just nu känns det som att varenda människa är mer eller mindre förkyld. Det snörvlas på jobbet, hemma och hos andra jag möter på dagarna. Själv har jag klarat mig än så länge denna höst och det beror säkerligen på att jag har tagit till Coldzyme så fort jag har fått känningar i halsen.

För mig fungerar det utmärkt att ta denna smarta spray när jag börjar känna av förkylningssymtom. Kan möjligtvis vara till viss del psykologiskt, men faktum är att det med Coldzyme går att stoppa upp en förkylning i tid. Detta inlägg är sponsrat av just Coldzyme, men åsikterna och orden är som vanligt mina egna. Här vill jag ge dig tips på hur du kan krossa höstens förkylningar samt berätta om en härlig tävling där du kan vinna en årsförbrukning av just Coldzyme.

 

coldzyme-2

Tips för att slippa höstens förkylningar:

  • Tvätta händerna ofta och alltid efter att du har varit ute bland folk
  • Undvik kollektivtrafik om du kan
  • Var utomhus mycket och klä dig smart efter väderlek
  • Prioritera inte bort sömnen! Förutom att ta Coldzyme när jag känner av förkylningssymptom brukar jag alltid se till att sova någon timme extra på natten. Det gör underverk för immunförsvaret och risken att förkylningen blossar ut minimeras.
  • Se till att dagligen få i dig ingefära, citron och vitlök.
  • Släpp på kraven, ta det lugnare än du brukar och fokusera på att ta hand om dig själv.
  • Ha alltid en flaska med detta smarta munspray med dig i väskan, på jobbet och hemma.

coldzyme-3

För er som ännu inte har lärt känna Coldzyme ska jag här berätta vad det är. Coldzyme är en munspray som sprayas i bakre delen av munnen/svalget. Den går att ta på två sätt:

  • Förebyggande för att undvika att bli förkyld. Om du snart ska ut och resa till exempel kan det vara smart att förebygga med denna spray. Då är risken mindre att du drabbas av en förkylning inför eller under din resa. När du tar den i detta syfte kan du ta den max 30 dagar i sträck. Därefter bör du göra ett uppehåll på några dagar.
  • Vid tidiga symptom på förkylning, som sjukdomskänsla eller halsont. Detta är i detta syfte jag har använt den på senaste tiden. Du sprayar då varannan timme tills symptomen försvinner.

Jag hör folk runt omkring mig prata varmt om denna spray. Så det är uppenbarligen inte bara jag som tycker att den är suverän. Just nu har Apoteket Hjärtat en online kampanj på Coldzyme endast 99 kr, mot normalpris 229 kr på apotek! Passa på att köp, läs mer på hemsidan eller var med i tävlingen på Instagram.

coldzyme-4

Coldzyme höstutmaning – en Instagram-tävling:

Berätta om: Hur hindrar du förkylning? Har du tips du vill dela med dig av till andra om hur du står stark och håller dig frisk? Var i sådant fall med i denna Instagram-tävling!

Under hela november pågår tävlingen krossa förkylningar. Tre vinnare som taggat sina instagrambilder med #coldzyme och #förkylning samt har en öppen profil kommer vinna tre förpackningar Coldzyme var. (Värde ca 750 kr / i princip en årsförbrukning.) Vinnarna kontaktas 1 december, ev vinstskatt betalas av vinnarna.

Häng på utmaningen och krossa novembers förkylningar med oss! Glöm inte att tagga #coldzyme och #förkylning

I samarbete med Coldzyme

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.