Vårtecken hemma hos oss

Igår när vi vaknade låg snön på marken och det såg kallt ut. Men solen lyste och det fortsatte den att göra hela dagen. När vi klev utanför dörren efter frukost var solen så pass stark att vi fick kisa och det var nästan svettigt fastän jag bara hade en tunnare variant av vinterjacka. Det kändes tydligt att våren är här!

Gårdagen var fylld med massor utav vårtecken och jag tror att även denna dag kommer vara det. Här kommer gårdagens alla vårtecken. Äntligen har vi vår hos oss!

Vårkänslor med knoppar i busken Vårkänslor med knoppar i busken

Vårtecken hemma hos oss:

  • När vi var i lekparken lyste solen stark och mycket av snön hade smält till vattenpölar.
  • Barnen tog ut cyklarna för första gången. Wilmer, som tidigare har haft lite svårt för att lära sig cykla, lyckades med konststycket att cykla jätte många meter på egen hand. Vilken seger!
  • Knopparna har brustit ut på våra buskar utanför altandörren.

Vårkänslor inomhus Vårkänslor inomhus

  • Solen sken in hela dagen och visade hur smutsiga våra fönster är. Nästan ända fram till middagstid fick vi njuta av ljuset! (Det enda negativa med detta är att jag känner behovet av att putsa fönster, det tråkigaste jag vet.)
  • Jag hade den tunnare jackan och behövde inga vantar.
  • Under dagen igår smälte nästan all snö bort från vår tomt. Så starkt lyste vårsolen!
  • Att det var final i melodifestivalen igår tyder också på att det är vår. Det är vid den här tiden på året det brukar vända! Tycker att vinnaren var en bra låt, men hade hoppats på samen eller Nano.

Nu väntar jag bara på snödroppar och tussilago. Gissar att de kommer vilken dag som helst!

6 Comments
  1. Så härligt med sol och lite vårtecken 🙂
    Här hemma satt jag i solstolen med näsan i vädret och det blev lite penseer i en kruka på trappan. Jag chansar, de tål ju några minusgrader….
    En härlig tid framöver!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.