Chiapudding som efterrätt

Jag tillhör ju dem som älskar chiapudding och tycker att det är en genialisk frukost på många sätt. Den går smidigt att förbereda kvällen innan och bara plocka ur kylen när det är morgon. Den är god, mättande och går att variera i all oändlighet.

Chiapudding fungerar också bra att äta till mellanmål och nyligen harjag insett att den också passar att servera till efterrätt. Chiapudding på mandelmjölk och vaniljpulver tillsammans med en chiasylt på blandade, röda bär. Hur gott?!!

Chiapudding med chiasylt till efterrätt

Chiapudding gör du genom att blanda 2 dl valfri mjölk med 2 msk chiafrön och en uns vaniljpulver. Recept på chiasylt hittar du här (detta är med blåbär, men det går ju att välja vilka slags bär du vill).

Varva chiapudding och chiasylt i ett fint glas och efterrätten är klar!

Chiapudding med chiasylt till efterrätt

En hälsosam och vacker efterrätt som smakar gott och fräscht!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.