Veckans bästa ♥

I och med att jag natten till måndag vaknade 100-tals gånger (kändes det som) med halsont så började inte den här veckan så bra. Med hjälp av smärtstillande och halstabletter klarade jag av att jobba ändå, men jag var alldeles för dålig för att träna. Någon gång i onsdags, torsdags började det kännas bättre och som det känns nu är det halsonda helt borta. Tacksam för det och ser fram emot att förhoppningsvis hålla mig frisk framöver.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Det är så galet vackert med all snö just nu! Nog för att det är lite kallt med minus 15, men ju kallare det är desto vackrare och vi har verkligen fått njuta av vackra dagar den här veckan. Bilderna i detta inlägg kommer från i onsdags morse när både sol och en skimra av en regnbåge visade sig bakom molnen. Så fint!

 

vintermorgon

Veckans mysigaste:

Barnen har hela den här veckan gjort i ordning sig för natten långt innan de måste och helt på eget initiativ. Sedan har de pysslat eller fått se lite på TV i pyjamasarna och självmant gått och lagt sig i tid. De brukar vara bra på att komma i säng i tid annars också, men just nu är de inne i en period där det verkligen går smidigt. Så skönt att slippa tjata om en sådan sak!

Veckans träning:

Dessvärre inte mycket av den varan pga halsont och förkylning. Men promenerat i det vackra vintervädret har jag i alla fall!

vintermorgon

Veckans boost:

Se fotot ovan!

Veckans godaste:

Mannen lagade pannbiff med sås och kokt potatis en kväll tidigare i veckan. Så galet gott!

vintermorgon

Veckans mest lästa inläggen – av de jag skrivit denna vecka:

Inlägget med mina super smarriga och hälsosamma Snickersbollar är helt klart det mest lästa. Om du har missat det måste du in och kika!

Vad jag ser fram emot i helgen:

En lugn helg där jag ska se till att återhämta mig så att det inte finns risk för att jag drar på mig en ny förkylning. Söndagen ser jag extra mycket fram emot eftersom min syster då kommer vara barnvakt och jag får en heldag på stan med mannen med lunch och bio. Åh, vad nice!!!

Ha en ljuvlig fredag, hoppas att du får njuta av fint vinterväder och får en magisk helg på det!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.