Några tankar från en 40-årig mamma en onsdagmorgon

Även för mig som är morgontrött är det tufft att gå upp klockan 05.00. Jag gjorde det imorse för att jag ska träna ett nytt pass på en ny studio via ClassPass, som jag är använder som träningsapp. SPR Athlete Factory är studion jag ska till och jag har en känsla av att jag kommer tycka att det var värt att gå upp så tidigt.

Det är kolsvart utomhus och jag sitter på pendeltåget medan jag skriver detta. I öronen har jag podden Chefssnack när Eva Hamilton blir intervjuad. Det är både mysigt och inspirerande på samma gång!

Barnen i Skokloster

Dessa två underbara ungar är hos sin farmor hela den här veckan och det är väldigt tomt i huset. Det är både skönt och nyttigt att jag och mannen får egentid med varandra, men samtidigt saknar jag de två små så kolossalt mycket.

Vi pratar med dem i telefon varje kväll och de njuter verkligen av att få vara hos sin farmor. Jag och mannen passar på att hänga på tu man hand och det är fantastiskt skönt att få prata till punkt vid middagsbordet. Jag känner hur nyttigt det är att få vara ifrån barnen, att behöva längta efter varandra kan vara bra ibland. Men oj, vad jag ser fram emot söndag när de är hemma hos oss igen!

Det är galet vad tiden går snabbt. Jag hittade precis den här bilden i arkivet. Detta är för tre år sedan när jag och barnen var med på ett event med Viking Footwear och vi gick en hinderbana i skogen. Vad liten hon var där, vår lilla dotter! Ibland vill jag verkligen stoppa tiden – Det går liksom lite för snabbt.

Så här mitt i höstterminen är det mycket som händer på jobbet och det är full fart på alla håll och kanter. Jag måste påminna mig själv om att stanna upp och reflektera. För att lyckas med det nyttjar jag mina promenader och träningspass till det.

Årets sista blåbärsplock

Årets sista blåbärsplock

När jag tänker tillbaka på stunder när jag verkligen har haft den där egentiden som är viktig så kommer jag att tänka på den där söndagen i början av september när jag gick in i skogen på morgonen för att plocka blåbär. Det var så härligt, välgörande och energigivande!

Slutligen vill jag ge er alla ett stort hjärta idag. Jag hoppas att ni känner att jag vill det med den bild jag inleder detta inlägg med. Ta vara på just den här dagen, omfamna den och gör något bra av den!

Det här var de tankar som jag, en 40-årig mamma, har i mitt huvud just nu. Högt och lågt, glädje och sorg – det som är livet, helt enkelt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.