Veckans bästa ♥

Eftersom barnen har höstlov och är hos sin farmor hela veckan är den här veckan ganska så annorlunda för mig. Jag och mannen får massor med tid med varandra, vilket är så värdefullt. Ändå har jag känt mig väldigt trött den här veckan och tror att det beror på att vi ställde om klockan nyss. För mig brukar det ta någon vecka innan min kropp har ställt om helt till den nya tidsomställningen.

Nu kör vi den här veckans bästa!

Morgonlöpning i Stockholm på hösten

Morgonlöpning i Stockholm på hösten

Veckans vackraste

Bilderna i detta inlägg kommer från i tisdags morse när jag sprang en runda innan jobbet. Det var så vackert med den gula, starkt lysande morgonsolen, som skimrade i vattnet. Just nu sitter jag på ett tidigt tåg, på väg in till stan, och ska springa ungefär samma runda igen. Hoppas på en lika fin morgon för åh, vad stärkt jag blir av den här typen av upplevelser! #vardagsglitter

Morgonlöpning i Stockholm på hösten

Veckans träning

Måndag: Innebandy med kollegorna

Tisdag: Den ljuvliga morgonlöpningen i stan

Onsdag: Jag testade en ny träningsstudio via ClassPass: SPR Athlete Factory. Vilket bra ställe! Denna morgon körde jag ett expresspass i form av cirkelträning.

Torsdag: Jag tränade på samma ställe igen och denna gång var det ett pass på mattan med parövningar av olika slag. Så grymt!

Fredag: En repris på tisdagen!

Morgonlöpning i Stockholm på hösten

Morgonlöpning i Stockholm på hösten

Veckans mest inspirerande

Jag har blivit så inspirerad av alla er som är med på min utmaning om 10 000 steg om dagen. Jag älskar era kommentarer och omnämnanden på Instagram Stories och jag tycker att ni är grymma som kör på. Det får mig att vilja fortsätta.

Jag har själv fått tvinga mig själv till en del extra promenader under veckan för att få till alla dessa steg. I onsdags kväll gick jag en extra omväg från frisören och till tåget och igår morse gick jag hela vägen från Södra station till City för att komma upp i rätt nivå. Så värt!

För att få till mina steg idag kommer jag ta en promenad på lunchen, tänker jag. Heja oss!

Veckans boost

All egentid med mannen!

Veckans godaste

Igår kväll åt han och jag middag på en grekisk restaurang. Åh, så gott det var!

I övrigt är dessa veganska hamburgare av Yosa Oat, som jag tipsade om igår, helt magiska!

Morgonlöpning i Stockholm på hösten

Veckans mest lästa inlägg

Inlägget om min utmaning med 10 000 steg om dagen är helt klart veckans mest lästa. Detta tyder på att många av er är sugna på att vara med och vi borde alltså kunna bli ytterligare några som är med på utmaningen. Hojta till här eller i sociala medier om du också vill köra – så jag vet!

Morgonlöpning i Stockholm på hösten

Morgonlöpning i Stockholm på hösten

Vad jag ser fram emot i helgen

Såklart ser jag massor med fram åt att barnen kommer hem i helgen. Som jag längtar efter de nu!

Utöver det ska jag få lyxa till det med ett spadygn tillsammans med min syster på hotell. Hon gav mig detta i födelsedagspresent och nu är det dags att få njuta av det. Ska bli underbart att få umgås med henne och bara njuta av härligheter!

Önskar just dig en magisk fredag och helg – njut och gör det du mår bra av!!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.