KitchenStories by Karin – mitt nya Instagram-konto för mat

Som ni vet älskar jag att baka, laga mat och kreera i köket. Nu har jag skapat ett alldeles eget Instagram-konto för all min matinspiration så utöver att få inspiration om mat och bakverk här på bloggen kan ni också följa mig på @kitchenstoriesbykarin och få inspiration där.

Kitchenstoriesbykarin på Instagram

Kitchenstoriesbykarin på Instagram

KitchenStoriesbyKarin på Instagram

Varje dag lägger jag upp en härlig matbild i denna kanal och delar med mig av receptet eller hur jag har gjort. Hoppas att du vill hänga där, du med!

smoothiebonanza

Färgglada smoothies går ju bra på Instagram och här ser ni några av mina allra finaste och färggladaste smoothies, som jag postade en bild på häromdagen och som jag också har skrivit om i detta blogginlägg om smoothies i burk.

Rainbow Smoothie

Dessa fina regnbågssmoothies i rosa och lila färgtoner är ett typiskt passande inlägg på mitt KitchenStoriesbyKarin-konto och här kan du läsa mer om dem på denna blogg.

God och fin mat hör livet till – det är vad jag vill nå ut med via mitt nya Instagram-konto. Klicka in och följ mig där!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.