Jag firar att jag börjar jobba igen!

På samma sätt som jag och familjen firade med denna magiska pannkakstårta med blåbär och hallon när semestern började firar jag nu med en ljuvlig frukost när min jobbhöst drar igång idag. Det har varit en fem veckor lång och alldeles underbar semester, men nu ser jag fram emot att träffa kollegorna (även om online inte är lika roligt som fysiskt…) och få ta tag i höstens projekt på jobbet.

Jag firar jobbet

Jag firar jobbet

Jag gillar att fira saker och tänker man efter finns det väldigt ofta något att fira. Denna morgon firar jag jobbstarten med en löprunda tillsammans med podden Sommar i P1 och Martin Lorentzen, som nyligen gjorde sitt sommarprat. Så intressant! Jag firar också med en riktigt god frukost när jag sätter mig vid datorn.

Jag firar jobbet

Att njuta av goda och fina frukostar även på vardagen är enkelt. Den här frukosten förberedde jag kvällen innan och så fick den stå, pimpad och klar, i kylskåpet över natten. Super smidigt att ta fram när det sedan är dags för frukost!

Receptet på denna Frukost Trifle med granola hittar du via denna länk.

Karins namnsdag och en fin bukett

Karins namnsdag och en fin bukett

Karins namnsdag och en fin bukett

Eftersom jag gillar att fira saker firade jag såklart också min namnsdag igår. Det gjorde jag genom att plocka en vacker bukett från vår trädgård och fika med familjen.

Karins namnsdag och en fin bukett

Jag tror bestämt att vi alla mår bra av att fira. Det får oss att fokusera på det positiva, roliga och härliga här i livet.

Karins namnsdag och en fin bukett

Karins namnsdag och en fin bukett

Min namnsdagsbukett står nu i vårt växthus och helt säkert kommer jag ställa den i närheten av där jag sitter och jobbar idag. Buketten får helt enkelt vara även för min jobbfirardag!

Karins namnsdag och en fin bukett

Hur är det för dig, firar du något idag eller i veckan? Du kanske också firar in jobbhösten idag?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.