Lyxen med att vara ett höstbarn

Idag den 27 september firar jag min 43:e födelsedag. Alltså, vilken lycka det är att fylla år på hösten! Jag har precis varit ute och njutit av en magisk morgonrunda i vår skog och jag känner en sådan tacksamhet till att vara ett höstbarn.

Höstbarn – det härliga med det!

Sedan ett antal år tillbaka har jag som födelsedagstradition att ge mig ut i den tidiga morgonen och njuta av gryningen. Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att börja sin födelsedag på, förutom att få vara med familjen då. Naturen är så fantastiskt vacker denna tid på året och luften är frisk och härlig.

Denna födelsedag blev det en alltså en runda i vår skog. Det hade precis börjat ljusna när jag gav mig ut. Träden har börjat få gula löv och det var så vackert. När jag tog mig uppför den branta backen såg jag morgonsolen skina bakom krönet. Så fint!

Att vara ett höstbarn är en ynnest och jag kan inte tänka mig något bättre. Att fylla 43 år är också fint. Tänk vad mycket fint jag har fått vara med om i mitt liv hittills och jag har på känn att det inte är slut på det fina ännu. På ett sätt vill jag inte bli äldre samtidigt som jag tycker att den bästa åldern är nu.

Idag ska jag fira och låta mig firas. För det är meningen med att fylla år.

Födelsedagsvecka
Löpning en lördagsmorgon på hösten

Tänk att hösten bara har börjat. Det är nu vi står inför en alldeles magiskt vacker tid. Låt oss glädjas över det, oavsett födelsedag eller inte!

Här får du ett gäng andra födelsedagsrelaterade inlägg:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.