Ett reportage om vårt husvagnsliv

För ett tag sedan blev jag intervjuad av en reporter på Aftonbladet om vår husvagn och våra husvagnssemestrar. Det blev ett reportage om vårt husvagnsliv. Här berättar jag mer om det.

Ett reportage om vårt husvagnsliv

Barnen tyckte att det var väldigt mysigt

…är rubriken till den artikel som publicerades i Aftonbladet för ett par veckor sedan. När vi började med att testa på husvagnslivet för sex år sedan visste vi inte om det var något för oss. Men eftersom både barnen och vi vuxna tyckte att det var mysigt fortsatte vi och har levt husvagnslivet varje sommar sedan dess.

I reportaget står det om hur vi brukar lägga upp våra turer med husvagnen. Vi planerar innan vart vi vill åka på sommaren, men är samtidigt beredda på att ändra planerna beroende på hur vädret är och hur vi känner. För oss brukar det ofta bli två eller tre olika turer under en sommar. Vi gillar att vara hemma i huset och på trädgården mellan varven också.

Att vi uppgraderade till en modernare och större husvagn för några år sedan var helt rätt beslut. Att köra runt i vår toppsnygga Adria Adora är ren och skär lycka!

Det vi uppskattar mycket med husvagnslivet är möjligheten att komma till nya vackra platser, som denna i Norge förra sommaren. Vi bodde på den vackra campingen Nordal Turistsenter i Lom och njöt av berg, fjordar och vackra omgivningar.

Midsommar i Mariestad

Det är ljuvligt att ställa husvagnen intill vattnet på en vacker plats för att kunna njuta av utsikten även inifrån vagnen. Här är vi i Mariestad på midsommar förra sommaren.

Husvagnen

Vår första husvagn var denna lilla pärla.

Adria Adora 613 PK

Och den vi har nu är denna fina Adria Adora 613 PK 2021.

Nu har jag en stark husvagnslängtan, precis som jag hade när jag skrev inlägget jag länkar till. Vi får se hur mycket husvagnsliv det blir i år. Med en nyfödd bebis vet vi inte om vi kommer kunna åka iväg så mycket. Vi får se, men jag hoppas att bebisen kommer vara så pass enkel att det kommer fungera.

Läs också:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.