Uppblåsbar SUP

För några födelsedagar sedan fick jag en uppblåsbar SUP av maken. Det var en av de bättre presenterna jag har fått. För att ha med sig en SUP i smidigt format på semestern är en riktigt bra grej. Här berättar jag om fördelarna med denna Stand Up Paddleboard.

Uppblåsbar SUP – praktiskt, roligt och härligt!

En uppblåsbar SUP-bräda finns att köpa på till exempel Decathlon. Den är förpackad i en ryggsäcksliknande väska, som går att bära med sig på ryggen. Den är dock tung så jag skulle inte rekommendera att gå långa sträckor med den. För oss är den optimal att packa med i husvagnen när vi ger oss iväg på husvagnssemester, men den går också att ta med i bilen för dagsturer till något vatten.

I väskan finns det en pump, som du använder för att pumpa upp brädan. Den är smidig att använda, men kräver en stunds pumpande innan den är klar. När vi semestrar brukar jag pumpa upp den första dagen för att sedan ha den under husvagnen under vistelsen. Då är den smidig att ta fram när jag blir sugen på lite paddlande.

Det finns olika typer av SUP-brädor som passar för olika mycket vikt hos användaren och som antingen är tänkta för nybörjare eller mer avancerade användare. Kolla upp innan du köper vad som är lämpat bäst för dig.


Denna sommar när vi har bebis kommer det nog inte blir lika mycket SUPande som tidigare, men jag ska ta mina chanser när jag får dem. Bilderna i detta inlägg är från förra sommaren när vi var i Ransäter i Värmland och paddlade runt på Klarälven.


Är mysigt att ha med sig ett av barnen på brädan. Det vill jag göra mer av i sommar!

Läs också detta:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.