44 år på denna jord

Idag är det minn födelsedag och jag har den fantastiska äran att ha fått vara 44 år på denna jord. Ju äldre jag blir desto mer tacksam blir jag till livet och att jag får vara med om denna ljuvliga resa. Här kommer ett stort tack till livet!

44 år – Såhär firar jag min födelsedag

Du som brukar läsa här vet hur mycket jag älskar att starta dagen med rörelse utomhus. Frisk luft i kombination med motion är verkligen den bästa starten på dagen. Sedan ett antal år tillbaka har jag som tradition att starta min födelsedag med en löptur i skogen och till sjön. Denna födelsedag valde jag en promenad till skogen och sjön istället. Med mig hade jag bebis i bärsjal och det blev en ljuvlig dryg timme ute i den friska, dimmiga morgonen.

När vi gick ut genom ytterdörren var klockan prick sex. Det var fortfarande mörkt ute och det var så mysigt att gå där i mörkret med henne på bröstet. Hon sov så skönt och jag myste för varje steg jag tog.

En halvtimme senare hade det börjat ljusna och vi kom fram till sjön. Då vaknade hon till.

Jag gick ner till det som är min favoritplats och där jag har spenderat ett antal födelsedagsmorgnar tidigare. Både jag och bebis blickade ut över vattnet och hon verkade trivas där lika bra som jag. Vilken ljuvlig stund!

Att få fylla 44 år och vara på den bästa av platser i livet är en ynnest. Jag är så tacksam för allt jag har i mitt liv och jag skickade ut många tacksamhetstankar där på stenen vid sjön.

När vi gick hem igen var bebis vaken hela vägen.

Av maken och de stora barnen fick jag grattishälsningar och kramar när jag kom hem. Mysigt!

Lite senare körde jag ett pass rörlighetsstyrka, vilket var guld värt för min stela kropp. Nu sitter jag med en kopp te och skriver medan bebis sover i vagnen. Så njutbart!

Resten av min födelsedag ser jag fram emot att fira såhär:

  • Det blir lite jobb i vanlig ordning.
  • Jag ska gräva och dra skottkärror ute i trädgården. Underbart att få jobba med kroppen!
  • Bebismys
  • Jag och bebis ska på babysim för första gången!
  • Ikväll ska jag och familjen fira med god plockmat, fika och blommor på bordet. Åh, så härligt!

Jag tycker att man ska göra saker man mår bra av varje dag, men på sin födelsedag måste man ju få göra det ännu lite mer. Eller hur?!!

>>> Här hittar du fler härliga födelsedagsinlägg! <<<

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.