Veckans Bästa från den ljuvliga septemberveckan ♥

Vi hade nog den sista riktigt varma sensommardagen i söndags för nu känns det i luften att det har slagit om till höst. Jag njuter av frisk luft och skön höstkänsla på alla mina barnvagnspromenader. När jag tänker efter har det varit fint på alla veckans promenader så jag kallar denna vecka för den ljuvliga septemberveckan.

Häng med och läs om det bästa från just denna vecka!

Veckans Bästa från vecka 37 2023, den ljuvliga septemberveckan

Veckans vackraste

Jag plockade in aster och luktärtor från vår trädgård nyligen. Nu står en vas med dem på vårt köksbord och förgyller. Så vackert!

Veckans träning

Jag har haft ännu en vecka med riktigt bra träning, vilket jag är så tacksam för. Mina träningspass är sällan särskilt långa, men de är effektiva och jag ser till att ge järnet den korta stund jag kör. Denna vecka blev träningen såhär:

Måndag: Ett svettigt kettlebellspass framför YouTube, 30 minuter

Tisdag: Träningspasset Crosscage 45 på Nordic Wellness. Vi körde en cirkel med åtta olika styrkeövningar i tre varv. Avslutningsvis gjorde vi tre olika magövningar.

Onsdag: Yoga hemma i vardagsrummet, 30 minuter

Torsdag: Det tuffa träningspasset Shred Workout med Frank Medrano. Jag körde der i två varv plus lite til, vilket gav mig 25 minuters träning.

Fredag: Styrketräning på Nordic Wellness. Tio olika övningar och tre set av vardera blev det.

Löpning efter förlossning

På tal om träning skrev jag detta inlägg om löpning efter förlossning i veckan. Läsvärt för dig som befinner dig i samma situation i livet som jag.

Veckans mysigaste

Är fortsatt så glad över att bebis hänger med mig glatt på mina träningspass och andra saker jag hittar på. Hon är verkligen en så snäll bebis och myset med henne går inte att få nog av.

Veckans mest boostande

Jag älskar den promenadväg, som leder till vår närmaste sjö. För ett par dagar sedan gick jag just den promenaden och idag planerar jag att gå samma. Lugnet där nere vid sjön är påtagligt och det ären så fin plats att bara vara på.

Regnbågstårta recept

Veckans godaste

Det går ju inte att skriva om något annat än den regnbågstårta, som jag tipsade om igår, här. Just denna regnbågstårta lämpar sig fint till barnkalas. Men jag funderar på att också göra den till bebisens dop. Den skulle passa fint då med!

Veckans mest inspirerande

Jag började lyssna på podden Visionary Wellbeing från företaget Aumla i veckan. Riktigt bra och intressant om hur man kan upprätthålla hälsa och välmående hos medarbetare på jobbet, men även privat. Här hittar du den på Spotify.

Balans och harmoni - Karin Axelsson

Något annat som kan inspirera är det inlägg jag själv skrev denna vecka om hur man hittar balans och harmoni i livet.

Hur håller man fast vid kloka insikter när livet rusar på?

Veckans mest lästa inlägg

Det inlägg som flest av er har läst är det om hur man håller fast vid kloka insikter när livet rusar på.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Detta inlägg fick flest likes:

Hälsa för mig…

är detta:

🥗 Jag äter till ca 80% bra, näringsrik mat som är lagad från grunden. Resterande 20% äter jag vad jag känner för. Kan inte leva utan choklad och lakrits samt äter gärna det lilla extra i socialt sällskap.

⛅️ Jag tankar frisk luft varje dag, oavsett väder.

🏃‍♀️ Jag rör på mig varje dag och tränar tuffare pass fem dagar i veckan.

😴 Jag går och lägger mig tidigt för att orka gå upp tidigt.

❤️ Jag omger mig med människor jag gillar och mår bra av.

😃 Jag försöker tänka positiva tankar och jobbar med mitt mentala mående.

🙌 Jag mixar fart och fläkt med lugna stunder för en bra balans.

Bilden tog jag idag när jag var på ett av mina Happy Places där jag får total mental återhämtning.❤️🙏

Vad är hälsa för dig?

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Jag ser fram emot det vanliga: Mycket häng med familjen och uteliv. Ska bli kul att få vänner över på fika på söndag också.

Njut av din helg fina du!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.