Veckans Bästa från den kyliga veckan ♥

Det är fredag morgon. Jag sitter i vårt kök efter att ha kommit in från en promenad med barnvagnen. Bebis behövde få sova en tidig förmiddagsvila då jag drog upp henne 04.40 imorse för att åka till gymmet. Det har blivit märkbart kyligare denna vecka och tiden för yllekofta, mössa och vantar är här.

Gillar denna tid, både för den friska, sköna luften ute och för de mysiga stunderna inomhus med te och tofflor. Här kommer nu det bästa från denna kyliga vecka i oktober.

Veckans Bästa från vecka 42 2023, den kyliga veckan

Veckans vackraste

Jag har gått många fina promenader denna vecka. Höstfärgerna har sprakat och himlen har varit blå och vacker. Finast var nog i tisdags kväll när jag promenerade längs med sjön medan dottern var på teaterövning.

Handstående - tips för att lyckas

Veckans träning

Jag kan bocka av ännu en bra och givande träningsvecka. Det har blivit tre pass hemma och två på gymmet. Imorgon satsar jag på ett löppass. Veckans jobbigaste pass var helt klart det jag körde i tisdags på gymmet. Jag var den enda deltagaren på CrossCage-passet och fick mig en rejäl omgång. Efter det blev jag inspirerad till att skriva detta inlägg om fördelarna med PT-träning.

Veckans skönaste träningspass var min Powerwalk med styrkestopp vid varje parkbänk. Älskar att kombinera frisk luft med promenad och träning!

Veckans mysigaste

Jag älskar att göra utflykter med bebisen. Igår var vi inne på kontoret mer eller mindre hela dagen. Hon var nöjd nästan hela tiden, både där och på pendeltåget.

Alla promenader jag går med henne är också mysiga. Tidigare i veckan testade jag att ta babyskyddet på vagnen när jag gick en runda. Så praktiskt och tydligen mysigt att sova i också.

Veckans mest boostande

I måndags vid lunchtid åkte jag och en vän bort till sjön för ett kallbad. Älskar att vattnet börjar bli kyligare nu för som det boostar med kallbad!

Veckans godaste

Jag lagade en god kycklingrätt med pasta, grädde, dijonsenap och soja igår. Den gillades av hela familjen och jag ser fram emot att äta den till lunch idag. Att låta pastan gå ner i kycklinggrytan mot slutet gör rätten så krämig och god.

Skapa din egna lycka - Karin Axelsson

Veckans mest inspirerande

Inlägget jag skrev om att skapa sin egen lycka inspirerar mig mycket. För det stämmer verkligen att det går att påverka sin egen lycka mycket själv.

De tre viktigaste hälsofaktorerna

Ett annat viktigt inlägg från denna vecka är det om de tre viktigaste hälsofaktorerna. Hade du koll på dem? Läs inlägget annars!

Svartvinbärssmoothie recept

Veckans mest lästa inlägg

Det jag skrev om den goda svartvinbärssmoothien har lästs av flest av er.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Det jag skrev om löpning och lycka:

20 minuters löpning…

…räcker för att göra mig lycklig.

Fick till en sådan runda igår och lyckan var total.🏃‍♀️🤩❤️

Tänk, så enkelt det är att skapa lycka!

Det må vara krig i vår närhet, lågkonjunktur, våld och sprängningar. Men vi kan hitta lyckliga stunder för det.

Så dagens visdomsord är: GÖR MER AV DET SOM GÖR DIG LYCKLIG.❤️😃

Vad gör du som gör dig lycklig?

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Jag vill rensa bland kläder och få ordning bland dem. Vinterkläderna måste in och sommarkläderna ska ut. Så det blir en del praktiskt fix i helgen. I övrigt ser jag fram emot familjemys, att sonen spelar fotbollscup och att dottern ska sjunga i kyrkan.

Njut av dn helg, fina du!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.