Drömmen som blev sann

Det är något fint med att drömma och längta. När vi tror på drömmarna kan de också bli sanna. Läs här om drömmen som blev sann!

Drömmen som blev sann

I nio månader och åtta dagar var vår yngsta dotter i min mage. I dagarna har hon varit utanför min mage precis lika länge. Det är fascinerande hur snabbt tiden med henne har gått och samtidigt hur självklart det är att hon är en del av vår familj.

Under en väldigt lång tid var hon en dröm och en stark längtan för mig. Jag visste såklart inte att det var en hon eller att det var just hon. Men jag hade en dröm och en stark längtan om att få ett barn till.

Tilda och Karin

Just på den här platsen stod jag ofta och drömde om henne. Jag blickade ut över sjön samtidigt som jag hoppades och önskade. Att jag nu kan stå på samma plats med henne i famnen och med vetskapen om att den drömmen blev sann är så fint. Jag är så innerligt tacksam för det!

Till dig som läser: Sluta aldrig att drömma. För när vi tror på dem kan drömmar bli sanna!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.