Sommartips till dig

Trots att vi fortfarande är i maj månad är sommaren här på allvar. Vädret är nästan högsommarvarmt och allt står i full blom. Det är en ljuvlig tid och jag hoppas att vi ska få njuta av detta väder kommande månader också. Under sommaren finns det mängder av härliga aktiviteter att ägna sig åt, men i detta inlägg vill jag fokusera på en av dem. Här får du mitt allra bästa sommartips, den sommaraktivitet som jag älskar mest av alla.

Mitt bästa sommartips till dig

Kanske har du redan gissat vad det handlar om? Mitt bästa sommartips till dig är att kombinera löpning och bad. För mig finns det inget härligare!

Gör såhär:

Sätt på dig badkläder under löparkläderna. Välj ut en sträcka att springa, som leder till en sjö eller ett hav. Spring iväg och njut av all sommargrönska under springturen. När du kommer fram till sjön eller havet tar du av dig löparkläderna och hoppar/kliver ner i vattnet.

Njut av att få svalka ner kroppen efter den svettiga springturen. Simma några simtag och ta in allt det fina med samtliga känslosinnen.

Om du har tid, låt kroppen torka på land. Sitt gärna och blicka ut över vattnet eller vänd ansiktet mot solen. Vid sådana här tillfällen behöver du inte ha musik eller podd i öronen. Lyssna på vattnet och naturen istället och bli ett med dem.

Dra sedan på dig löparkläderna och skorna och spring tillbaka samma sträcka hem. Förhoppningsvis har badet gjort dina ben pigga igen och du har ny energi i kroppen.

Sommartips

Visst låter det ljuvligt?! Och det är det också!

Jag återkommer till denna aktivitet varje sommar och trots att jag älskar att kallbada på vintern så tycker jag att denna aktivitet slår kallbadet.

Här kan du läsa om när jag tidigare har skrivit om detta sommartips:

Idag har jag inte möjlighet till att springa, men jag kommer ta en promenad till vår närmsta sjö. Självklart med baddräkten under kläderna så att jag kan ta ett dopp där innan jag går hem igen. Sommaren är här och det gäller att njuta av den fullt ut. Eller hur?!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.