Bucketlist sommar 2024

Tänk att vi redan är i juni och på grund av en varm maj har fått njuta av sommar i över en månad. Den här tiden är både magisk och fantastisk, tycker jag, och jag vill ta vara på varje liten stund. Med tanke på att våra stora barn har skolavslutning imorgon och min semester börjar om en och en halv vecka är det hög tid att skriva min Bucketlist sommar 2024. Här får du den!

Min Bucketlist sommar 2024

Jag älskar att planera och skriva listor. För mig är det ett sätt för att ha koll och att se till att maxa mina dagar. Att skriva en Bucketlist för sommaren är en av mina favoritsysslor. Det finns så mycket härligt att göra då samt all ledig tid med familjen gör att möjligheterna till roliga aktiviteter är många.

Detta vill jag göra mycket av i sommar:

Jag vill gå många promenader i vår skog. Vår 1-åring är fortfarande så pass liten att jag kan ha henne i bärselet, annars är det svårt att ta sig in i skogen med henne. Med lite tur finns det fortfarande några liljekonvaljer kvar som jag kan plocka. I övrigt gör jag gärna promenadutflykter i skogen med familjen och fram emot sensommaren ska jag såklart plocka blåbär där.


Jag vill ta cykelturer med barnen och mannen, om han har lust. Måste bara köpa en cykelsits till yngsta dottern så att hon kan sitta bak på min cykel.

Favoriten är att cykla till sjön för att bada. Men jag ska också ta många löprundor, som innehåller ett dopp i sjön innan jag springer hem igen.

Jag ska plocka in blommor så ofta jag kan. Älskar att ha nyplockade blommor i en vas eller karaff på bordet.

Jag hoppas att barnen vill sova utomhus i vår paviljong några gånger i sommar. Har så många fina minnen från när vi har gjort det tidigare somrar och vill uppleva det igen.

Vi ska i vanlig ordning åka iväg med vår husvagn i sommar. Som jag ser fram emot att upptäcka nya platser under en löprunda och att kunna ta både morgondopp och kvällsdopp precis intill boendet.

Jag vill också laga mat och äta utomhus så ofta som möjligt samt äta mycket glass och nybakat bröd. Träningsmässigt vill jag kunna göra chins igen. Just nu klarar jag inte av att göra någon chin alls, men eftersom jag tidigare har kunnat göra fem strikta chins borde jag kunna klara en eller ett par med lite träning.

Att läsa någon bok i sommar har jag ingen ambition till, men ser fram emot när minstingen är större och det finns tid även för sådant.

Har du formulerat någon Bucketlist för denna sommar?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.