Veckans Bästa från första jobbveckan ♥

Från och med denna vecka jobbar jag 100% efter ett drygt år hemma som föräldraledig. Även om jag har jobbat 25% under hela föräldraledigheten är det fantastiskt kul att vara tillbaka på riktigt igen. Samtidigt är det lite dubbla känslor eftersom jag behöver vara borta från vår minsting så många timmar per dag. Här kommer det bästa från denna första jobbveckan.

Veckans Bästa från vecka 23 2024, första jobbveckan!

Veckans vackraste

Det är väldigt mycket som är vackert nu. Vår spireahäck är fylld med vackra, vita blommor och det går att njuta av vacker grönska vart man än går.

I måndags morse när jag sprang en runda i skogen njöt jag av storslaget vacker natur i morgonsolen. Jag blev euforisk och skrev då om hur mycket jag älskar morgonträning. Via länken kan du läsa om varför just morgonträning är bra.

Veckans träning

Nu när jag inte behöver vara med vår 1-åring hela tiden kan jag sticka ut och springa desto mer. Denna vecka blir det därför hela löppass. Det var länge sedan jag kunde springa så många gånger på en vecka!

Måndag: Löpning i skogen

Tisdag: Träning med kettlebells

Onsdag: Löpning

Torsdag: Träning med kettlebells


Fredag:
Styrketräning med gummiband och egen kroppsvikt samt pulshöjande övningar

Lördag: Löpning

Söndag: Vila

Veckans mysigaste

Så härligt det var att få en ledig dag med familjen igår på Nationaldagen. Vi åkte till Skokloster och åt picnic i gräset. Mysigt!

Veckans mest boostande

Med tanke på att jag jobbar denna vecka har jag fått mycket egentid i samband med att jag har transporterat mig till och från kontoret. Uppskattar det mer än jag trodde att jag skulle göra. Att få hänga med kollegorna IRL igen har också boostat mig.

Nyttig pannkakstårta

Veckans godaste

Om du missade mitt inlägg med nyttiga pannkakstårtor, som jag lade upp tidigare i veckan, måste du kolla in det. Lovar dig att samtliga är så goda!Den lunch jag åt på the Hills tidigare i veckan var också väldigt god. En sallad med varmrökt lax – mums!

Veckans mest inspirerande

Har du tänkt på hur långt man kommer när man är vänlig? I detta inlägg skriver jag om just det.


Veckans bästa Instagram-inlägg

Det jag skrev om att vara vänlig:

VÄNLIGHET KOMMER MAN LÅNGT MED 🌸

I denna värld fylld med hemskheter och elände 🥷☠️💣 är det viktigt att vi bryr oss om varandra. ❤️🤗 Att vi gör vad vi kan för att vara snälla och ta hand om varandra. Eller hur?

Några tips:

🫶 Le mot de du möter. Det kanske är det enda leendet de får den dagen.

🫶 Var hjälpsam mot de som behöver det.

🫶 Var nyfiken på de i din omgivning och visa det.

🫶 Lyft blicken. Det finns alltid något vackert att se, som du också kan påminna andra om.

🫶 Behandla andra som du vill bli behandlad själv.

Håller du med?

Följ mig gärna på Instagram: @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Den här helgen ska vi fira min pappa, som fyller år. Utöver det vill jag såklart hänga med familjen så mycket som möjligt samt vara ute i allt det vackra. Hoppas att liljekonvaljerna i skogen fortfarande är fina så att jag kan plocka mig en bukett.

Njut av din helg, fina du!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.