Kyckling äter jag ofta och för att få variation är det trevligt att laga till den på lite olika sätt. Som kycklinggryta, i en wok, i ceasarsallad, till pasta som en sås. Ja, det finns ju en hel del olika sätt att tillaga den på. Till kvällens middag valde jag att sätta lite extra smak på kycklingfiléerna genom att stoppa i goda smaker som soltorkade tomater, chili, sambal oelek och fetaost.
Med så gott innehåll i kycklingfiléerna behövdes det ingen sås eller röra till maten. Perfekt!
Att steka vitkål i olivolja är ett enkelt sätt till att få till ett gott och nyttigt tillbehör till maten. Just vitkål och kyckling är en bra kombo.
Dagens middag smakade verkligen gott och det kan jag tacka den smakrika och goda kycklingen för!
Ser smaskens ut! Jag undrar vad er son får för mat när ni äter detta? Skulle gärna äta mer av denna typ av mat men orkar verkligen inte stå och laga två rätter.
Vår son får så gott som samma mat som vi äter. Igår åt an till exempel av denna kyckling tillsammans med kokt potatis och grönsaker. Han är närmare två år nu och kan äta det mesta. När han var yngre (innan ett år) fick vi anpassa hans mat lite mer, men nu äter han som sagt av allt. Och visst underlättar det vid matlagningen!Ibland blir det dock att vi lagar två varianter på maten. Som när vi äter pannkakor. Då brukar han och pappan äta vanliga pannkakor och jag äter coltingpannkakor. Men det beror främst på att det är jag som inte äter som de gör. 🙂
Ja vad gott det ser ut! Och vitkål är ju så god nu på hösten när den är nyskördad.
Visst är det!