Quornburgare

quornburgare (1)

Jag har tidigare lagat mat av quornbitar, quornfärs och quornfiléer. Men jag har aldrig testat att tillaga quornburgare. Igår gjorde jag det för första gången och kryddar man dem ordentligt samt har goda tillbehör till burgarna så smakar det riktigt gott.

quornburgare (2)

Igår åt jag burgaren tillsammans med grönsaker, avokado, tacosås och fetaost.

quornburgare (5)quornburgare (3)quornburgare (4)

Och idag fick den ta plats mellan två skivor bröd, som en mer traditionell burgare (även om själva brödet inte var så traditionellt).

Jag tog en Fazer Frökuse, bredde dijonsenap på den undre halvan, lade på en burgare, skivade ost och lade på den så att osten smälte. Sedan toppade jag med tacosås, bladspenat, gurka och tomat. Och till sist på med den övre brödhalvan. Till detta: morotsstavar.

quornburgare

Vill man testa ett annat recept på quornburgare så kan man servera dem i surdegsbröd, tillsammans med karamelliserad lök och lingonchutney. Typiskt passande nu på hösten och något som Quorn själva tipsar om. Här kan ni hitta fler recepttips från och med Quorn.

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.