Mangoglass

mangoglass text (10)

Bara tre ingredienser och hur gott som helst. Att mixa mango med banan och lite kokos är ett enkelt sätt att få till en len och smakrik sorbet. Det var faktiskt första gången jag gjorde mangoglass igår kväll. Och definitivt inte sista gången kan jag säga.

mangoglass (9)

Jag toppade glassen med kokosflingor och njöt av i TV-soffan. Kan tänka mig att det är gott att även strö hackade jordnötter på. Eller kanske ha en klick jordnötssmör i glassen.

mangoglass (1)

Mangoglass

en portion

  • 200 gram frusna mangobitar
  • en banan (gärna fryst)
  • 2 msk kokosmjölk

Mixa alltsammans i en mixer eller matberedare med knivar. Håll på tills konsistensen är som glass. Ät direkt eller ställ in i frysen. Om du gör det sistnämnda kan det vara smart att ta fram den lite innan den ska ätas. I alla fall gillar jag att äta min glass lite upptinad och rinnig.

4 Kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.