Träning på hemmaplan

Idag på morgonen har jag tränat på hemmaplan, då jag och min man Peo ska åka och köpa en bil innan jag kan åka till kontoret. Vi sålde vår bil förra veckan och köpte även den nya bilen då. Men vi har inte kunnat hämta ut den förrän idag. Jag vet en person som är riktigt glad över detta: Peo. Han är den som använder bilen mest och den av oss som är biltokig.

När jag begav mig ut på min 65 minuter långa morgonpromenad så var det lite småkyligt eftersom klockan var bara strax efter 5. Jag tog på mig en jacka. Men efter att jag hade gått ett tag började solen värma med sina somriga strålar och blev det varmare. Jag fick gå med jackan i handen större delen av promenaden. När jag kom tillbaka sken solen härligt, förutom på de platser där husen skymde för solen.

Efter promenaden körde jag ett pass på 55 minuter på spinningcykeln. Jag körde mycket intervaller, där jag varierade 1 minut snabbt och tungt med 1 minut lättare och långsammare. Mycket effektiv träning! Jag körde en hel del jumps också, där jag varierade mellan position 1, position 2 stående och position 3, 1 minut på vardera position.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.