Uppfriskande powerwalk

Min powerwalk imorse var väldigt uppfriskande då det var kallt och blött. Som tur var hade det slutat att regna när jag var ute och gick, men det var blött på marken och ruggigt i luften. Jag tycker inte att det borde få vara 6 grader när det är den 5 juni. Det ska ju vara soligt och varmt då!

Inte så långt från där vi bor ligger det några röda stugor precis vid vattnet. Det ser så lantligt och mysigt ut. Syrenerna är i alla fall några som trivs när det har regnat.

Så gör även vitklöver.

Efter min timmeslånga promenad hade jag i alla fall vaknat till liv och var redo att möta dagen. Innan jag satte igång att jobba tränade jag 55 minuter på spinningcykeln. Det fick utgöra veckans sista träningspass. I helgen ska min kropp få VILA.
Nu ska jag bara se till att bli klar med dagens arbete, sedan får jag ta helg. Har en del kvar att göra.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.