Tusingar i lager på lager

Löpning lager på lager (2)

Pappa och jag träffas regelbundet på dagtid för att promenera tillsammans eller för att kombinera promenad med löpning. Idag var en sådan dag och förutom att vi gick en del ihop så passade jag på att springa några tusingar så snabbt som jag orkade.

Löpning lager på lager

Dimman låg fortfarande tät även om det var ännu dimmigare tidigare i morse när jag gick till förskolan. Halt var det då också, men det märkte jag inte av när vi var ute mitt på dagen. Vi promenerade bort till en raksträcka, en gång- och cykelväg i grus för ett mjukt underlag. Där gick pappa fram och tillbaka med barnvagnen medan jag sprang en tusing efter en annan. Jag pausade lite med småjogg och gång mellan dem för att hämta andan och sällskapa med pappa. Blev att jag sprang tre stycken tusingar. Inte så många och inte var de så väldigt snabba, men det viktiga var att jag fick komma ut och att jag fick springa.

Löpning lager på lager (3)

Termometern visade endast ett par plusgrader så jag klädde mig varmt i lager på lager inför löppasset. Bättre att skala av något lager om man blir för varm än att ta på sig för mycket eller lite och inte kunna justera det. Just den här klädseln var helt optimal idag. Hade vantar på mig också och de tillsammans med mössa och halsduk behövs verkligen nu.

Dagens outfit:

Löpning lager på lager tid

Den snabbaste kilometerna förevigade jag på bild. De andra två gick nästan lika snabbt.

Dagens löpning:

  • Kilometer 1: 4:30,84
  • Kilometer 2: 4:31,13
  • Kilometer 3: 4:36,06
4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.