Guldglimtar

Karin (6)

Den här sista helgen innan jul har varit mysig, trevlig och skön. Och den har haft massor med julkänsla. Här kommer några guldglimtar från helgen.

guldglimtar (1)

Jag har varit insmord med en skön olja med guldglitter och doft av choklad och apelsin. Passar perfekt så här i juletider.

guldglimtar (17)

Vår promenad idag gjordes i sällskap med solen. Underbart! Och visst är det konstigt att vissa uteblommor fortfarande är fina så här i slutet av december?!!

guldglimtar (2)

Inne hos oss är det nu julpyntat för fullt. Älskar att få tända många ljus och belysningar när mörkret tränger på.

jul

Granen klädde vi tidigare i veckan. Wilmer ville bara ha kulor i den, men vi vuxna tyckte att tomtarna och lite av det andra skulle få vara med också. Så det fick bli så.

guldglimtar (18)

Ätit har vi ju gjort såklart. Idag blev det coltingpannkaka med bär och grädde. Igår lagade jag dessa cannellonis, men med kalkon och ricottaost istället för kyckling och timjan.

guldglimtar (22)guldglimtar (23)

Igår var min syster här och vi både lagade och bakade inför julafton. Det blev pepparkakskryddade köttbullar, senapsgriljerad skinka, Rocky Road med smak av nougat, Snickers och kola.

guldglimtar (25) guldglimtar (26)

Nu har vi julgodis så att det räcker och blir över länge. Och det är inte något nyttigt godis, men däremot väldigt gott. Vill du testa något lite mer hälsosamt ska du göra dessa snickers istället.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.