Utomhusyoga

Den här veckan har varit riktigt fattig på träning för min del. Det som jag trodde var en förkylning i början av veckan verkar vara allergi, men oavsett så har jag varit för snorig, seg i huvudet, rosslig i halsen och orkeslös för att kunna köra någon träning på avancerad nivå. Det har fungerat bra att promenera och köra lättare styrka, men mer än så har jag inte klarat. Idag kände jag mig något piggare, men valde ändå lugn träning i form av yoga.

Har ni testat att yoga utomhus? Oavsett väder (nästan) är det så mycket härligare att yoga ute än inne. Det ska helst vara någorlunda varmt eftersom man tränar barfota, men i övrigt får det vara mulet, soligt eller regnigt. För att yoga utomhus ger en så mycket starkare upplevelse. Att få känna vinden i ansiktet medan man står i krigaren eller ha en sol som sällskap i solhälsningen är verkligen hälsa för själen.

Utomhusyoga (2)

Den här gången hade jag en träningssugen pojke som sällskap under nästan hela yogapasset. Många övningar tyckte han vara lite svåra, men de han klarade att göra stod han riktigt länge i. Sådana här pass får det bli många av i sommar!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.